Какви са характеристиките на актуалните холни маси

холна маса

Има някои по-дребни мебели в нашия дом, които са отговорни за визията на помещението и трябва да бъдат избирани внимателно. Подобен елемент е холната маса, която по-естетичен начин допълва дивана и секцията. Без нея интериорът на стаята ще остане някак непълен. Онлайн магазин www.venus.bg е търговецът, който ни предлага богата палитра от нови и интересни модели. Ако решим да подменим тази част от обзавеждането е добре да се запознаем с характеристиките на актуалните модели и да разберем кое от тях ще бъде най-удобен за нашия дом.

Защо помощните холни маси са най-търсени в момента

Потребителите днес избират най-вече удобството и практичността, а в раздел холни маси, помощните покриват тези критерии изцяло. Обикновено те се състоят от няколко различни като размер елемента, които могат да се подреждат един под друг. Тази конструкция ги прави невероятно мобилни и ни дава възможност да ги ползваме навсякъде в стаята, в зависимост от ситуацията. Подредени те не заемат много място, а в същото време имаме удобна поставка върху която да сложим напитка, телефон, дистанционното или нещо друго дребно.

Начинът, по който са изработени също впечатлява, тъй като има варианти с много красив, декоративен плот и такива направени от закалено стъкло и метал, допълващи съвременния жилищен интериор. Venus.bg ще ви представи един от новите си и интересни модели. Комплект помощни маси Milano 3 бр. – урарту/крем/орех:

масичка
  • „Milano“ е комплект помощни артикула три броя;
  • те имат уникален и нестандартен дизайн;
  • подходящи за обзавеждането на Вашия хол или дневна;
  • изработени са със стабилни крака от бук и плот МДФ.

Визията на тези мебели е по забележима, затова и атмосферата в хола ще се промени с покупката на нещо подобно. Постарайте се да синхронизирате с вече наличните мебели и цветове.

От какви материали се правят днес холните масички

Разнообразието, което откриваме в изработката на мебели е много голямо, а това ни дава шанс да изберем нещо атрактивно и впечатляващо. Производителите използват добре познатите дървесина, метал закалено стъкло, MDF и ПДЧ плоскости. Масичката може да бъде направена само от един материал в стандартна визия или пък в комбинация от два различни, които ще създадат по-модерен и запомнящ се облик.

Потребителите се насочват именно към такива артикули, защото те имат по-висока декоративна стойност. Ако сте обзавели хола си с класически мебели и поставите една масичка направена от МДФ и стъкло, това ще отвори пространството и ще внесе допълнителна светлина и елегантност.