Кои удобства правят холовите ъгли толкова специални?

холов ъгъл

Една от най-важните задачи при избора на мебели, е да намерите хубав и качествен диван. Този артикул е много важен за комфорта на семейството, затова и производителите представят толкова разнообразни модели. Днес едни от най-харесваните са холовите ъгли, тъй като притежават повече удобства от стандартните варианти. Ако разгледате каталога на магазин venus.bg ще забележите, че този раздел е един от най-богатите с много оригинални модели.

Какво е важно да знаем за характеристиките на холовете ъгли?

Модерните мебели се отличават с някои много полезни функции. Ако изберете да инвестирате в качествен холов ъгъл, ще получите мебел с прилежаща лежанка към нея. Тази част на дивана ще ви позволи да се излегнете комфортно, да си почивате, да спите и да гледа телевизия. Когато посрещате гости, имате повече пространство за настаняване. Холните ъгли още разполагат с механизъм за разтягане.

С помощта на тази екстра ще превърнете лесно меката мебел в голямо легло и ще спестите от покупката на допълнително. Съществуват холни ъгли с пространство за подредба, организирано в подлакътниците. Диваните могат да имат още релакс механизъм за повдигане на краката и настройване на облегалката. Който и модел да предпочетете, ще останете доволна от комфорта, който ви предлага и от всички многофункционални допълнения. Ще ви дадем подробности за един нов модел от каталога Venus.bg. Холов ъгъл Аполон Лайт – по поръчка, 241+276 см:

диван
  • модел „Аполон Лайт“ ще Ви предостави удобството на диван и при нужда комфорта на легло, чрез разтегателния механизъм;
  • с матрак от пенополиуретанова пяна;
  • моделът е със възглавници за сядане и облягане, изработени от високоеластична пяна, гарантираща удобство;
  • за производството на дивана са използвани материали с високо качество и стабилна конструкция;
  • за удобство възглавниците за облягане са със сваляеми калъфи;
  • диванът се предлага с лява или дясна лежанка, по избор.

Холов ъгъл, който ще направи жилището много по-уютно и удобно. Това е качествена мебел, която бихте използвали много дълго време.

Какъв цвят тапицерия да предпочетем?

Производителите дават шанс на всеки клиент да избере сам цвета и вида на тапицерията. Това е важно решение, понеже меката мебел е изцяло облечена в дамаска и тя трябва да отговаря на вашите изисквания. Повечето клиенти залагат на универсалните нюанси като сиво, черно, кафяво или бежово. С тях няма как да сгрешите, защото лесно се съчетават с мебелите и текстила в помещението. Ако сте по-смели или обичате някакъв ярък цвят не пречи да заложите на такава тапицерия, но в този случай диванът ще се превърне в централен елемент от обзавеждането.