Как да вземем бърз кредит онлайн от Кредисимо?

Не е тайна, че компанията Credissimo, набра голяма популярност в България. Операторът предлага бързи кредити онлайн, като новите клиенти могат да вземат безлихвен кредит до 1000 лева до заплата или кредит на вноски до 6000 лева. Как обаче да вземете кредит от Кредисимо и какво трябва да знаете за кандидатстването, можете да научите по-долу, в тази публикация по темата.

Стъпки за взимане на бърз кредит от Кредисимо

В сайта на scatter.bg са описани стъпките за взимане на кредит от Кредисимо, така че да можете да го усвоите, без да имате никакви проблеми. Общо взето нещата се свеждат до попълване на онлайн форма за кандидатстване, в която упоменавате вашите лични данни и прибавяте снимка на вашата лична карта и селфи, в което държите документа. Следва изчакване на одобрение на заявката, като за целта ще се свържат с вас по телефона. Това отнема не повече от 30 минути.

В случай че имате доказани доходи, то тогава няма да имате проблем, да изтеглите бърз кредит от Кредисимо. Компанията подхожда с разбиране към клиентите и им дава възможност за експресно финансиране. Така например, ако кандидатствате за кредит на вноски, можете да сложите отметка, че искате парите до минути. По този начин не се налага да чакате дълго време да дойдат.

Има и още няколко малки формалности, през които трябва да преминете. Вие ще получите SMS код за потвърждение, който се въвежда в предвиденото за него поле. Документите и договорът ще бъдат изпратени на вашия имейл, а от профила си можете да проследявате всички плащания.

Какво трябва да знаем за кредитите от Кредисимо?

Първият вид кредит от Кредисимо е този до заплата. Неговата максимална сума е 1000 лева и трябва да погаси в срок от 15 до 30 дни, след като сте го получили. Продуктът е подходящ за хора, които имат спешна нужда от пари, докато получат финансовото си възнаграждение. В сайта бързо и лесно може да пуснете заявка за такъв кредит, след като следвате посочените там инструкции.

Другият вариант, е да се възползвате от бърз кредит на вноски до 6000 лева. За целта имате електронен калкулатор, в който да въведете желания срок за погасяване и да получите информация за лихвата. Следва да попълните електронния формуляр и да потвърдите желанието ви за взимане на кредит. Изчакайте обаждане от служителите, за да научите дали сте одобрени.

Обобщителни думи

По този начин стои въпросът с вземането на бърз кредит от Credissimo. Вие обаче сте длъжни да спазвате сроковете за погасяване, за да избегнете наказателни лихви и съдебни дела. Ето защо, ако нямате възможност за погасяване на кредита, то тогава е по-добре да не кандидатствате за него.