Как да направим празненството за Хелоуин незабравимо?

украса за хелоун

Продължават да съществуват спорове за това, дали е редно католическият празник Хелоуин да се празнува и у нас. През последните години се наблюдава тенденция, при която хората имат желание да се забавляват по някакъв начин, а в случая традицията е свързана с маскиране и партита, които привличат всички. Особено вълнуващо е за малчуганите, защото се превъплъщават в различни герои и играят роля поне за една вечер. Направило ви е впечатление, че онлайн откривате много разнообразни костюми и маски, които изглеждат все по-реалистично. Обърнете внимание на продуктите в сайта https://movi.bg/halloween/kostyumi-maski. Лесно ще изберете красив костюм или маска както за вас, така и за децата.

Как да се подготвим правилно за посрещане на Хелоуин?

Понеже всеки иска да изглежда максимално добре, е нормално да се насочите към маски и костюми, които са добре изработени и си личи вложеното старание. Изделията, които ще откриете в специализираните онлайн магазини са много разнообразни и ще ви създадат така желания страховит образ. От MOVI.BG препоръчват да отделите време и да изберете маска и костюм, които ще подхождат на вашия темперамент и възраст. За да сте в крак с последните модните течения свързани с посрещането на Хелоуин ще ви представим няколко идеи, подходящи при подготовка на празника:

  • интересни костюми и маски на любими анимационни герои – децата са най-запалени по това да се маркират и да се забавляват на Хелоуин. Поради тази причина търговците са приготвили множество идеи свързани с маскировката на най-малките. Момиченцата ще се радват да бъдат красиви принцеси, докато момчетата обожават героите със супер сили като Батман и Спайдърмен;
  • маскировка на скелети и вещици – този вид костюми и маски се предпочитат от тийнейджърите и възрастните. Ако комбинирате облеклото с подходящ грим със сигурност ще се получи перфектна визия, с която да изпъкнете на всяко парти. Ще се чувствате комфортно, защото артикулите са изработени от качествени материали и няма да ви създадат никакъв дискомфорт;
  • тематични диадеми – чудесна възможност да се отличите от останалите. Диадемите изглежда така все едно в главата ви е забита ножица или друго хладно оръжие. Може да се комбинира с паяк, светеща буболечка или други;
  • зловещи нокти и шапки на вещици –това са едни от най-предпочитаните аксесоари за Хелоуин. Изключително тематични да зловещите нокти и вещерските шапки. Те ще привлекат вниманието и ще всеят страх и ужас у всички на партито. Ако го погледнете от забавната страна ще се получи перфектната маскировка;
  • имитация на хладно оръжие – мечове, ножове, боздугани и други подобни артикули характерни за Хелоуин допълват избраната от вас маскировка.

Идеята на този празник не винаги ви е съвсем ясна, но да постигнете страховит образ и да се забавлявате на парти със сигурност ще ви хареса. Открийте своята маска и костюм за Хелоуин онлайн в каталога на MOVI.BG.

Лесно ли е да направим оригинална празнична маскировка?

Когато Ви предстои да подготвяте някакво празненство със сигурност искате да остане добър спомен за вашите гости. Това ще се случи, ако се подготвите добре предварително и обмислите всички детайли. В случая с посрещането на Хелоуин, ви съветваме да действате по следния начин:

  • поръчайте си костюм и маска – изберете модел, който ще ви направи доволни и най-вече ще ви бъде достатъчно удобен;
  • направете си грим, който ще подхожда на визията ви – използвайте цветовете черно, червено, оранжево и изрисувайте страшни мотиви, за да изненадате всички. Може по този начин да гримирате и малчуганите спрямо костюма, който сте избрали за тях;
  • украсете къщата с тематични артикули – лесно ще поръчате онлайн декорации за Хелоуин, които могат да бъдат различни фенери тикви, гирлянди с призраци, балони или изкуствени буболечки и други подобни ужасии;
  • поднесете оригинално украсени сладкиши и пастички – бихте могли да си поиграете и да ги изработите сами или да ги поръчате от сладкарница.

Това са характерните елементи, за да създадете настроение на вас и гостите и да направите вечерта на Хелоуин незабравима.

Коя е основната и задължителна декорация?

Понеже днес празникът е смесица от различни древни ритуали най-вече за украса се използва тиква за хелоуин. Тя е символ на келтската Нова година и хората я приготвят на различни десерти и издълбават кората, за да направят фенери, така че сега присъства под най-различни форми.

Без този интересен и оригинален плод празникът няма да бъде същия, затова поръчайте различни декоративни фигурки и фенери, които да разположите из къщата. Колкото повече такива елементи присъстват, толкова хубава атмосфера ще създадете. Нашата идея е да имате достатъчно фенери от тиква както и гирлянди, които по същия начин ще насочат вниманието на всички към красивата тиква.

По какви правила да изберем украсата и костюмите?

Щом ще организирате парти за Хелоуин е важно да си осигурите подходящи маски, костюми и красива украса. Ще изберете качествени артикули, ако намерите търговец с богат продуктов каталог и разумни цени.

Не е нужно да давате големи суми, за да създадете настроение, след като може да намерите нещата много по-евтино онлайн. Бъдете взискателни към качеството на изделията, защото те трябва да изглеждат достатъчно автентично и да могат да се ползват следващите години.