Кои мивки за баня се определят като луксозни

мивка

Често свързваме лукса с цената на даден продукт както и неговия дизайн, визия и стил. Така е и при мивките за баня – луксозни са онези, които се предлагат на по-високи от масовите цени, доста екстравагантни са като дизайн, а освен това са неповторими по своята изработка. Когато говорим за луксозни мивки за баня имаме предвид, онези уникални варианти, с които наистина създавате шикозен и изпълнен с магически нотки интериор. Истинско удоволствие е да се потопите в такова съвършенство и да изберете основен санитарен фаянс, изработен със съвършенство до последния детайл.

За повече лукс в банята

Няма нужда да ви обясняваме как да ги разпознаете. Те са отличаващи се от масовите и наистина можем да ги определим като фантастични творчески изпълнени решения. Повече цвят и иновативност, нестандартни форми, елегантност и линия, която с основание можем да наречем прелестна.

Порцеланова мивка

Луксозните мивки за баня освен чисто визуално се отличават от общите залели пазара модели по това, че са изпълнени по дизайнерска идея на почитатели на красивите аксесоари за баня. Освен това други отличителни черти са:

  • Материалите

Фаянса е масово ползван за изработката на мивки, но при луксозните варианти можете да срещнете доста богата гама от материали, които им придават удивително фантастично присъствие. А такива са мраморни, гранитни, от камък, стъклокерамика, благородни метали и други;

  • Здравина

И освен, че са неустоимо привлекателни тези луксозни продукти са също така и с високо ниво на износоустойчивост и здравина. С тях можете да си гарантирате дългогодишна употреба без каквито и да било повреди;

  • Дизайн

Плоски умивалници, стоящи, с пиедестал са част от видовете луксозни мивки, които с лекота създават перфектно интериорно излъчване. За да изберем подходящата е добре да се фокусираме върху онази, която да задоволи нашия личен вкус.

А лукса си има цена, така че търсите ли авангардни, театрални, модерни видове мивки се подгответе да платите доста повече от стойността на обикновена мивка за баня.