Какви са предимствата на съвременните кухненски дивани?

кухненски диван

Всяко семейство държи на това, когато се събира около масата, за да се храни мебелите, които използва да са максимално комфортно. Точно тогава хората си разказват как е преминал деня им и се случва да прекарат в седнало положение по-дълго време. Ето защо е добре да замените част от столовете с модерна мека мебел. Удобство и ефективност – с кухненските дивани на Мебели ВЕНУС ще получите и двете! Промяната ще бъде много положителна и със сигурност ще се чувствате различно в това добре познато помещение.

Какви са характеристиките на съвременните кухненски дивани?

Те са известни с това, че винаги са в ъглова форма. Може би тя е най-голямото им предимство, защото оползотворяват по-ефективно свободното пространство. Поради тази причина производителите ги предлагат с ляв и десен монтаж. Има и различни размери, които са подходящи за по-големи или по-малки апартаменти. Ако изберете да поставите кухненски диван в зоната за хранене тя ще се промени и вече може да я ползвате през свободното си време като място за почивка.

До известна степен бихме я сравнили с дневната тъй като в някой по-малки жилища този тип мека мебел се използва като основна. Кухненският диван разполага и с механизъм за разтягане и ракли под седалките. Инвестицията в него е много разумна, защото той е евтин, здрав и многофункционален. Тапицерията може да я изберете и сами от богат каталог с предложения. Тук е добре внимателно да определите стила на интериора и да се насочите към десен който ще подхожда на останалите вещи в стаята. От Венус предлагат Кухненски ъгъл Корнер с функция сън и ракла:

  • ъглов диван „Корнер“ е подходящ избор за обзавеждането на Вашата кухня или трапезария;
  • при нужда от допълнително място за спане, бързо и лесно може да трансформирате ъгълът в удобно легло с размери 110/198 см;
  • разпъва се чрез издърпващ механизъм подматрак. Под лежанката е разположена ракла, за съхраняване на вещи;
  • кухненския ъгъл „Корнер“ се предлага в комплект с два броя декоративни възглавнички, с пълнеж от дунапренов пух;
  • калъфките не се свалят;
  • моделът е изработен с тапицирана от дунапрен седалка, който е еластичен;
  • гърба е тапициран с хастар. Тапицерията на седалката не се сваля.

Качествено изработен ъглов диван, който ви позволява спокойно да се настаните в трапезарията и да направите дома си много по- комфортен.

Важно ли е кухненският ъглов диван да има механизми?

Ако се реши да използвате подобно обзавеждане е правилно да вземете най-функционалното. Това е от значение, ако жилището е малко и нямате стая за гости. Разтегателният механизъм ще бъда полезен и за вас, щом желаете да си починете на спокойствие в отделна стая.