Как да направим жилищното пространство модерно с красивите лед панели

лампа

Осветителните тела са неизменна част от всеки интериор. В момента на пазара се предлагат разнообразни варианти от които да избирате. Те са с различен принцип на работа, елегантен и стилен дизайн както и с разнообразни форми и размери. Характерно за модерните лед панели е това, че осветяват цялата повърхност равномерно и без отблясъци. Така помещението ще бъде ярко и винаги равномерно осветено. Подобни артикули ви очакват онлайн в каталога на Atg.bg. Не се колебайте да направите жилищната среда по-интересна и най-вече с добре организирано съвременно осветление.

Основни неща които трябва да знаем за лед панелите

Този вид артикули имат изключително тънък профил. За да се постигне обаче са използвани достатъчно компактни светодиоди. Моделите създават определена естетика, защото прилепват плътно към тавана и правят интериора до известна степен минималистичен. Подобни елементи са харесват много от потребителите, почитатели на скандинавския интериор. Те не отнемат много от мястото и създават впечатление, че стаята е по-голяма. Приготвили сме ви няколко интересни факти, които е добре да знаете за лед панелите:

лед лампа
  • Вградени модели – особеното при тях е, че се монтират в самия таван;
  • Повърхностно разположените – прикрепени са към тавана по подобен начин на други таванни лампи;
  • Възможно ли е да откриете лед панел с кръгла форма – има широка гама кръгли плафони, които изпълнява същата роля. Те се наричат мини модели и са много добро решение за всеки дом;
  • В какви размери може да ги откриете – няма определен стандарт и могат да бъдат намерени в най-различни конфигурации.

Изберете подобен тип осветление за вашето жилище, за да го направите по-модерно и интересно. Със сигурност ще постигнете перфектна осветеност което е важно за предпазване на очите. Колкото по-добра е светлината в дадена стая, толкова по-малко се натоварва очите.

Какви са предимствата на лед панелите

Този вид осветителни тела много бързо завладяха пазара и интереса на хората, защото предлагат приятна равномерно разпределена светлина. Не е за пренебрегване и фактът, че техният живот е по-дълъг 100 пъти отколкото този на старите крушки. Икономията на ток е впечатляваща като при определени модели достига 90%. При тях не е необходимо да минава време преди да достигнат максималния светлинен поток. Също така са и екологично съобразни, понеже в направата им не участват олово и живак. Важно е да отбележим, че при лед панелите няма трептене на светлината, което е един от факторите за умора в очите. Преимуществата на този вид осветление са наистина много и ви препоръчваме да се замислите дали при следващия ремонт да не изберете именно лед панелите.