Как да открием бързо перфектната холна маса

помощни маси

Обзавеждането на дневната зона винаги е било приоритет за повечето хора. Понеже прекарваме значителна част от свободното си време именно в това помещение е редно да обмислим всеки един детайл подробно. Нормално е най-голямо значение да отдадете на меката мебел, но също така не пропускайте правилния избор на модерна холна маса. Този артикул има ключова роля за комфорта на всички у дома, затова и днес ще поговорим по-конкретно именно за него. Препоръчваме ви да обърнете внимание на актуалните модели в сайта на https://venus.bg/маси-и-столове/холови-маси. Това което ще ви изненада приятно и голямото разнообразие от стилове и дизайни.

Какво е важно да спазим при избора на холна маса

Най-важното което ще ви ръководи при избора на подобна мебел е вашият личен вкус и предпочитания. Трябва артикула да ви допада визуално и да бъде максимално удобен за използване. За да се случи това обаче е добре да сте наясно какво точно очаквате от новата си холна маса. Дали искате дизайнерска декоративна мебел, която да изглежда добре разположена в пространството или напълно функционална и практична холна масичка. Много от семействата сервират храна върху плота, оставят различни други неща, а често и съхраняват дреболии върху помощните рафтове. Ето и няколко ключови критерия с които да се съобразите:

маса
  • Размера на помещението – не може да сложите прекалено голям модел в малка като квадратура дневна;
  • Формата и вида на дивана – много често от дивана зависи колко голяма холна маса ще купите и с каква височина;
  • Стилът в стаята – има мебели изработени от най-различни материали, които лесно ще се впишат във всякакъв стил помещение. Класическите са изработени от естествена дървесина MDF или ПДЧ, а модерните могат да включват закалено стъкло, метал PVC и други.

Преди да направите окончателния си избор прегледайте всички възможности и внимателно помислете кой вариант е най-удачен за вашето жилище. Практични и функционални са моделите с разтегателен плот, които спокойно могат да се използват за сервиране на храна.

Да поръчаме ли нова холна мебел по интернет

Лесно ще откриете интересни дизайнерски модели в онлайн магазин Venus.bg. Не се налага да губите от времето си като обикаляте различни магазини в търсене на най-подходящ вариант. В интернет магазина са представени различни производители с най-актуалните модели, които представят за първи път. Цените са изключително разнообразни, затова всеки може да поръча мебел съобразно личния си бюджет. Търговецът предлага и множество промоции и намаления, което също е привилегия достъпна на клиентите на интернет магазините.