Лесно ли е да се обзаведе кухненската зона с подходяща маса и столове

трапезен комплект

Най-вероятно и във вашето жилище помещението или кътът в който се храните е оборудван с маса и столове, които използвате ежедневно. С времето обаче те се амортизират и когато настъпи моментът да бъдат подменяни изпитваме леки затруднения, защото модата се е изменила и вариантите са доста по-различни. В момента повечето клиенти се доверяват на готовите комплекти за кухня, тъй като с тяхна помощ обзавеждат много по-бързо и имат по-добър финален резултат. Кухненски маси и столове Мебели Венус са моделите на които няма как да устоите. Качествена изработка, стилен и разнообразен дизайн, които ще направят всяко жилище модерно и практично.

Какви са основните плюсове на обзавеждането в комплект

Дори да ви се струва, че няма нищо сложно в това да изберете маса и столове не е точно така. Перфектно съчетание между маса и столове трудно ще постигнете сами, а благодарение на готовите комплекти кухненската зона ще изглежда професионално декорирана и много приветлива за любимите семейни събирания или посрещане на приятели. Цената също е в пъти по-ниска от това да купувате мебелите поотделно.

Щом разгледайте каталога на интернет магазина ще забележите, че стиловете, дизайните и размерите са много разнообразни. Това ви дава шанс да откриете точния комплект за вашата кухня. Модерните мебели притежават и редица функционалности от които да се възползвате. Става въпрос за разтегателен плот който прави артикула по-голям, меки и луксозни тапицерии за повече комфорт. Магазин Венус е приготвил за вас следния модел. Комплект кухненска маса с 4 стола Клер:

маса и столове
  • Комплект трапезна разтегателна маса с четири стола „Клер“ е подходящо допълнение към обзавеждането на Всяка кухня или трапезария;
  • Масата разполага с правоъгълен плот с механизъм за разпъване;
  • Столовете са тапицирани седалки с висококачествена еко кожа;
  • Краката са метални.

Практичен кухненски комплект подходяща за съвременния интериор. Подобни мебели ще обновят пространството много бързо и ще ви предоставят необходимата здравина и удобство.

Кои са материалите използвани най-често в направата на модерните мебели

За тази зона от жилището производителят залага най-вече на здравина и устойчивост, които откриваме в елегантните плотове направени от MDF и ПДЧ плоскости. Те са леки обработват все по-лесно и винаги могат да бъдат допълнени с красива декорация. Стабилността която трябва да има тези мебели се дължи най-вече на основата, която се прави от естествена дървесина или метал. Така произведени краката са достатъчно устойчиви. Няма да се тревожите когато сте седнали дълго време, защото ще усещате добра опора. Върху плота също може да сервирате всякакви неща и спокойно да се храните със близки и приятели.