Защо и как да наемете бус за превоз на товар?

бус

Наемането на транспортни средства за превозване на багаж и различни типове товари е вид услуга, която е изключително полезна потребителите. Не винаги с лек автомобил е възможно да се проведе необходимата процедура и с един курс да пренесем покъщнина или пък новозакупени мебели до желаната крайна точка. Точно поради това е важно да отбележим, че когато предстои да бъде взето решение относно ефективното и коректно провеждане на терапията то именно използването на бус под наем би ни спестило доста нерви, тревоги и разходи. Една от фирмите в Добрич, които предлага супер изгодни условия за такъв тип транспортни дейности е Тик Так Транст. Какви са възможностите за наем на превозно средство и как да се възползвате от транспорт с бус ще разкажем в днешната публикация.

Кога имате нужда от транспортна услуга с бус?

Изключително важно е през 21 век човек да разполага с опции, които да улеснят живота му. Особено важно е да отбележим, че когато държите да получите професионална и компетентна услуга няма как да пренебрегнете опита на някои от водещите в транспортния сектор фирми. Причините за наем на бус, малък камион или ван са много. Сред едни от най-широко разпространените са:

 • Транспорт на уреди;
 • Превоз на специализирана техника;
 • Пренасяне на багаж;
 • Почистване на мазета и тавани и изхвърляне на битови отпадъци;
 • Извозване на строителни отпадъци и други.

Когато става въпрос за услуга в рамките на града може би имате достатъчно опции. Но в случай, че ви се налага товара да бъде извозен извън Добрич то определено е необходимо да сте много по-отговорни по отношение на избора на фирма, която да гарантира прецизност, ефективност и качествено обслужване.

Какво пестите?

бус под наем Добрич

Важно при наема на бус или друг тип превозно средство с аналогични габарити е това да можете да осъзнаете удобствата, от които бихте могли да се възползвате. Определящо е да споделим, че става въпрос за ефективни начини за постиган на крайната цел, посредством която човек може да спести време, енергия и нерви. Сред най-честите причини, които клиентите предпочитат да наемат транспортно средство за превоз на различни видове товари са:

 • Не се налага да мислите за амортизации, които евентуално бихте причинили на личното си превозно средство;
 • Много по-малко са разходите, които ще направите за гориво;
 • Не се налага последваща техническа поддръжка в случай на настъпване на транспортна авария или повреда;
 • Нямате ангажимент за обслужване на превозното средство и поддръжката му в отлично техническо състояние.

Реално наемате са определен период от време или изминато разстояние и това не ви ангажира с документи, изрядност и дори сключване на договор с водача на буса за конкретен вид свършена работа. Това са детайли, които се отнасят до фирмата, която предоставя услугата, а вашата отговорност е да изявите желание да използване на услугата и да заплатите уговорената цена.

Как се определят цените за наем на бус?

Системата за определяне на цените е строго индивидуална. Тя се определя от:

 • Вида на товара, който предстои да бъде извозван;
 • Дали е необходимо допълнително използване на товаро-разтоварни дейности;
 • Какво е разстоянието от точката на товарене и разтоварване;
 • Необходимо ли е да бъдат използвани и прилагани допълнителни укрепителни действия;
 • Други специални условия, свързани с транспортирането на товара.

Независимо от вашите нужди и изисквания от Тик Так Транс град Добрич ще представят на вниманието ви наистина отлични условия, които са свързани с вашата оптимална удовлетвореност. По отношение на контрола и изпълнението на възложената задача няма за какво да се притеснявате, тъй като с наема на бус можете да си гарантирате коректно, професионално и качествено изпълнени на доставката в срок и съобразно естеството на превозвания товар.