Кои са основните акценти при покупка на гардероб?

гардероб

Коя е втората по важност мебел в спалнята ви? Разбира се, че всички в един глас ще потвърдите, че това са именно гардеробите. Определящо е да споделим някои ключови насоки относно покупката на нов гардероб, тъй като приносът по отношение на организацията сред вещите ни се дължи именно на този ключов компонент. Възможностите за покупка можете да разгледате тук https://www.mebeliarena.bg/спалня/гардероби. Колекцията е специално селектирана така, че да може да задоволи индивидуалните очаквания и нужди на всеки един потребител. С оглед на това, че свободните зони в спалните са с разнообразни пропорции и лицата, които ще използват обзавеждането разполагат с конкретен обем вещи е определящо за вида, размера, дизайна на избирания гардероб.

Как да определите размера?

Първата стъпка, с която е необходимо да се съобразите са именно пропорциите на елемента, който ще изберете за своя дом. С доста мащабни размери се характеризират тези изделия и това се дължи основно на факта, че са основен организационен елемент, на който разчитаме за да създадем една наистина изискана, естетична и елегантна атмосфера.

Определянето на размерите зависи от:

  • Габаритите на стаята;
  • Свободно пространство в помещението;
  • Количество вещи, които ще бъдат съхранявани в пространството;
  • Основен брой лица, които ще използват гардероба ежедневно и т.нат.

Необходимо е да се намери идеален синхрон между мебелите в интериора и вашите потребности и едва тогава може да се пристъпи към инвестиране в такъв важен за жилището ви продукт.

Вътрешно разпределение

нов гардероб

Не бива да разглеждате новия си гардероб като голяма красива кутия. Все пак на него ще разчитате за да създадете прекрасна атмосфера, отлична подредба на вещите си и удобство. Затова друг важен момент е да се дефинира структурно вътрешното оформление. Реално колкото повече рафтове, чекмеджета, лост за закачалки и други отделения за съхраняване на облекла разполага изделието то толкова по-подредени ще бъдат вещите, които ще съхранявате тук.

Определено си струва да инвестирате в модел, който има:

  • Поне четири долни рафта;
  • Чекмеджета за съхраняване на аксесоари;
  • Лост за закачалки;
  • Надстройка за прибиране на сезонните обувки и т.нат.

Всичко това гарантира отлична организация, която позволява във всеки един момент да знаете къде са любимите ви дрехи, аксесоари и обувки. Вътрешността на гардероба ще бъде супер подреден и няма нужда всеки пък да ровите за да откриете панталона или блузата, които искате да облечете за работа.

Организирайте пространството и вещите си така, че наистина да улесните ежедневието си. С моделите мебели от каталога на онлайн магазин АРЕНА е лесно и приятно.