Най-харесваните парфюми на марката Jo Malone, които със сигурност ще ви заинтригуват

Ако марката Jo Malone ви е непозната, то днес със сигурност е щастливият ви ден – с радост ще ви запознаем с бранда и ще си поговорим за някои от най-харесваните и търсени парфюмни шедьоври, носещи нейното име.

Jo Malone е британска марка за създаването на аромати, предназначени както за направата на парфюми, така и за имплементирането на ценни и вълнуващи съставки в съдържанието на блгоухания за дома. Брандът добива все по-голяма популярност и категорично е сред марките, които залагат на безкомпромисното качество и разнообразието, що се отнася до богатия им продуктов каталог.

Нека се впуснем заедно в едно ароматно приключение и да открием кои са благоуханията за мъже и жени, които трайно се настаниха в сърцата на клиентите и по всичко личи, че скоро няма да отстъпят първото място.

Amber & Lavender на Jo Malone определено заслужава вниманието ни със своята изчистена ароматна концепция

Ключото за продуктите на марката е, че те залагат на сравнително изчистените и опростени парфюмни линии. По този начин благоуханията се превръщат в наистина лесно разпознаваеми и позволяват на всяка една от съставките да заблести със собственото си очарование.

Първият аромат, на който категорично спираме вниманието си, е озаглавен Amber & Lavender. Самото име на композицията загатва кои са и основните действащи лица в съдържанието. Този мъжки парфюм излиза през 1995г. и оттогава насам не спира да удивлява и радва господата.

Връхните му нотки са изградени на базата на лавандула, бергамот и мента, които чудесно създават една сладко-цитрусова ароматна палитра. В сърцевината откриваме есенции от карамфил, момина сълза и канела, а в основата се радваме на присъствието на амбра, пачули и тамян.

Red Roses на Jo Malone е прекрасният еквивалент за дамите, който наистина ни кара да мечтаем

Разбира се, няма как да не обърнем внимание и на предложение за дамите – Red Roses е наистина изтънчен и вълнуващ парфюм за жени, който омайва сетивата и кара притежателките му да се пренесат мислено в страната на мечтите.

Всичко това есенцията дължи на вълнуващата си и съвършена благоуханна композиция. В съдържанието на парфюма откриваме лимон и мента във връхните нотки за свежест и енергизираност, последвани от интригуващите и плътни акорди в сърцевината от българска роза и листа от виолетки. Композицията е елегантно завършена от присъствието на пчелен восък в основата за трайност и интензитет на аромата.

Предлагаме ви още днес да опознаете богатия продуктов каталог на парфюми на марката Jo Malone – много е вероятно именно сред тях да ви очаква следващата ви любима ароматна есенция.