Разпознаване на оригиналните маратонки от фалшификата

Маратонки

Има почитатели на марковите маратонки, които експерти и са наясно с това как да различат фалшификата от оригинала. Но като, че ли през последните години това, което се забелязва е, че наистина самите фалшификтори значително задобряват и наистина намират начини да доближат създаваните копия много близко до визията на оригинални маратонки, произведени в утвърдени фабрики на популярни брандове. И въпреки това има някои особености, които е добра да имате предвид от обща култура, защото именно с тях ще можете да се предпазите от това да бъдете измамени и вместо наистина качествени да се сдобиете с менте.

Не подценявайте очевидното

Предвид това, че са подобрявани и модифицирани, изработени от масови материали, от които се правят евтините спортни обувки то това идва да покаже, че не са вложение кой знае какви усилия да се изработи добра стока. Обикновено марковите маратонки се изработват по много висок стандарт и за да отговори на инвестираните от производителите средства това, което е необходимо производителя да спази всеки детайл, за който носи отговорност по отношение на качеството на произведените спортни обувки. Сред отличителните белези за това дали едни маратонки са оригинални или неистински са:

Маратонки New Balance
  • Производствен код

Такъв можете да видите на опаковката както и от вътрешната страна на етикета на оригиналните маратонки;

  • Начин на закрепване на етикета

При фалшивите много лесно можете да го отстраните, докато при оригинала обикновено е зашит;

  • Разлики между двете обувки

Те могат да са в цвета, размера, начина на ушиване, дебелина на подметката и други;

  • Логото е близко до оригиналното, но има разлики в някои детайли като линия, размер и т.нат.

Всичко това са очевидни разлики, които могат да ви насочат към това, че не сте попаднали на продукт, който е марков и произведен по стандарта на производителя.

Как да се застраховате при покупка

Независимо дали избирате от онлайн или физически магазин това, което наистина е важно да се отбележи е да се запознаете с условието за връщане на продукта. Преди да сте огледали внимателно маратонките, за които се твърди, че са оригинални и преди да ги обуете за да се уверите в техните качества не бива да ги приемате. Много онлайн магазини имат опция тест и връщане в срок от 30 дни, което показва, че дори при най-малко съмнение имате шанса да си възстановите парите.

За да сведете до минимум подобни неприятни преживявания ви съветваме да търсите оригинала в:

  • Утвърдени търговски обекти;
  • Обекти, които имат висок рейтинг сред клиентите;
  • Покупка на оригинални стоки от магазин, който предлага гъвкави условия за връщане или замяна.