Защо овалните холни маси са все така модерни

маса

Какво по-модерно нещо в интериора може да допълните, ако не практична и красива холна маса Венус? Изборът на такъв артикул ще ви се стори наистина интересен, като се има предвид колко разнообразни асортименти предлага пазара. Малки и големи, високи и ниски – изработени от най-различни материали. Една такава мебел със сигурност ще насити обстановката с много чар и изтънченост. А да не пропускаме и факта, че е изключително удобно да има къде да си оставим кафето, телефона или нещо друго.

Кое прави овалните модели на Венус – предпочитани и модерни

Тези модели винаги са били харесвани и избирани от потребителите, тъй като нямат остри ъгли в които да се нараните в същото време формата им създава уютна атмосфера и много често са снабдени с рафт под основния плот. Лесно ще откриете модел холна маса Венус снабдена дори с чекмеджета. Овалните артикули са много подходящи за почти всеки вид мека мебел. Материалите от които се произвеждат, могат да бъдат както естествена дървесина, така и стъкло или пластмаса, често се избира основата да е от метал, което придава стилно излъчване на холната масичка. Клиентите изключително много харесват артикули с дървена основа и стъклен плот.

Холна маса

Холна маса Holo X от Венус:

  • Интересно и нестандартно решение за интериора на вашия съвременен дом, офис или приемна;
  • Изработена с база от заоблени форми с гланцова повърхност и овален плот от прозрачно закалено стъкло с дебелина 8 мм;
  • Предлага се в два цветови варианта;
  • Използвано е и висококачествено MDF.

Един стилен и модерен нов артикул от Венус във всекидневната ви, със сигурност ще освежи излъчването на стаята и ще ви донесе само приятни емоции. Освежаването на атмосферата дори с малка мебел, като холната масичка винаги е положително решение. Дизайнерите са се погрижили да имате богат избор от най-разнообразни модели, които бихте могли да използвате напълно рационално в жилището си.