Как да направим коридора по уютен с перфектния шкаф за обувки?

шкаф

Всяко антре заслужава да бъде обзаведено красиво и уютно с качествени мебели. Това е първото място, което виждате, щом се приберете и то задължително трябва да е чисто и добре изглеждащо. Мебели ВЕНУС шкаф за обувки е прекрасна мебел, която ще подхожда точно на тази зона от жилището. Новите модели са изработени от качествени материали, гарантират стабилност и здравина. Трябва да изберете вариант, който е с подходящия капацитет и ще бъде достатъчно функционален. Научете подробности за различните артикули в интернет каталога и си подарете нова мебел, която да направи дома още по-удобен.

Кой модел шкаф за обувки е подходящ за съвременния интериор?

Дизайнерите са предвидили тази мебел да не бъде прекалено натрапчива и по-скоро търсят баланса между елементите. Изделията са универсални, практични и обикновено лесно бихте ги съчетали с останалото обзавеждане. Много предпочитани от хората за високите шкафове, които имат повече рафтове за съхранение.

При положение, че имате различни по вид и повече като бройка обувки е добре да заложите именно на този модел. Той изглежда елегантно и красиво със своята вертикална конструкция. Мебелите се предлагат в различни нюанси, които са достатъчно модерни и актуални в момента. Ако изберете вариант с вградено огледало, ще си създадете още повече удобства в коридора. Други модерни мебели са тези, при които получавате и място на което да седнете.

Изглеждат малки и компактни, но в същото време имат достатъчно пространство за подредба на обувки, както и меки тапицирани възглавнички. По желание винаги можете да инвестирате в два различни модела шкафове за обувки, които ви осигуряват търсения комфорт в антрето. От магазин Венус ще ви предложат информация за – Шкаф Сити 4043 – Дъб дакота / Бяло гладко:

висок шкаф
  • „Сити 4043“ представлява гардероб, оборудван с огледална врата, изтеглящ се лост и рафтове;
  • моделът е с вместимост от 2 до 3 чифта обувки;
  • вратата може да се монтира с ляво или дясно отваряне;
  • шкафът за обувки се изработва от ЛПДЧ 16 мм.

Модерна мебел, която се отличава със своята комбинативност и множество удобства.

Защо да изберем светъл шкаф за коридора?

Почти винаги тази зона от дома няма пряка естествена светлина. Това е причината интериорните дизайнери да ви съветват да залагате на обзавеждане в бяло или светлата гама на дървесината. По този начин ще внесете визуално повече естетика и ще придадете на помещението свежест. Модерните мебели имат гланцирано покритие, благодарение на което светлината от лампите ще се отразява и ще създава още по-добра визия на всичко наоколо.