Портманто – идейни модели от Мебели Венус

Портманто

Портманто е термин, който се използва за мебел, която е позиционирана в коридора. Обзавеждането е компактно и комплексно, тъй като представя цялостна интериорна възможност на клиентите да закупят няколко мебели с една визия. Става въпрос за това, че порматното съчетава в своята конфигурация шкаф за обувки, гардероб, закачалки, огледало. Ето, че купувайки портманто реално се грижите за цялостното оборудване на коридора с абсолютно всичко, което е необходимо за създаване на приятна и гостоприемна среда.

Разнообразието

Няколко елемента образуващи един цял продукт, но възможностите за дизайни са наистина страшно много. Сред най-добрите идеи, които се предлагат от онлайн магазин Венус са за супер елегантни  семпли мини портаманта, които се адаптират много лесно и без някакви инженерни способности от страна на клиента.

Портманто Фокс

За да  се събере правилно интериорния пъзел и да направите наистина добро обзавеждане на коридора е важно да не се фокусирате върху най-големите модели портманта осолено, ако разполагаемата площ е твърде малка. А както вече споменахме от Венус имат с какво да ви изненадат, така че няма нужда от това да инвестирате в голямо, но неудобно решение.

Сред най-интересните и отличаваща си със свръх адаптивността си модели представяме:

  • Портманто Фокс

Съвременно и стилно решение, с което определено коридора ви ще придобие очарователен и артистичен облик. Компактен размер с разполагаеми закачалки, шкаф за обувки и гардероб с огромно огледало;

  • Портманто Боно

Шик мини портманто, което е подхождащо за много малък коридор. Тук единствения недостатък е липсата на гардероб, но пък модела има достатъчно закачалки за дрехи, които да използвате;

  • Многообразни идеи от колекциите Сити

Венус представят тук цели и модулни системи за портманто, които са удивително креативни и могат да удовлетворят всеки изискан вкус. Невероятно функционални и с достатъчно площ, която да използвате по предназначение.

Портмантата са сред потребните мебели, с които бързо да организирате хаоса в коридора. Направете го с мебели Венус, които сега предлагат още по-достъпни оферти и промо разпродажби.