Готови ли сте да експериментирате с нов парфюм

нов парфюм

Решението да смените обичайно изпасвания парфюм с нов е доста добро. Човек има нужда от промяна за да даде нов рестарт на емоциите си, а какво по-хубаво от това разнообразяване с нови парфюми, които могат да си окажат доста по-приемливи и охарактеризиращи личността ви. Има няколко интересни трика, които можете да приложите при покупка на нов парфюм и днес ще ви  срещнем с тях. Ароматите са част от нашето ежедневие и е факт, че ги използваме инстинктивно според това как се чувстваме, какво изпитваме, какво желаем да изразим с тях. И промяната също е част от онзи момент, който вероятно ще свържем с ново начало, от което така се нуждаем за да разчупим оковите на сивото си ежедневие. Така, че настанете се удобно, защото днешния ни щурм ще бъде фокусиран именно към това да изберем новия ви парфюм.

Стъпки към разнообразието, което търсим

Казват, че всеки парфюм е израз на някакво чувство и емоционалност. Да, това безспорно е така. Характера на всеки клиент е уникален и начина, по който инстинктивно бива подбран един аромат може да се приеме като един израз на личните ни предпочитани, интереси и навици. Но днес ще търсим различното, удивителното и трансформиращото, това решение, с което да изненадаме дори самите себе си.

Тенденциите при ароматите са многообразни, а създаването им е провокирано от клиентския интерес. Ако е настъпил момента да си изберете нещо различно от до момента използваното то ето ги главите правила, които могат а ви помогнат да направите наистина забележителен подбор:

  • Не избирайте парфюм по цена
Парфюм

Това е най-грешния подход, който прилагат повечето клиенти. Щом е скъп то тогава е добър! Не винаги тази максима е правилна, защото цената в случая е определяща само за финансовата страна, но не и за това да внесете щипка разнообразие в сивия си ден;

  • Изпробвайте различни от до сега ползваните познати марки

Има наистина невероятен избор от качествени парфюми на пазара, които могат да ви изненадат с приятното си ухание, така че не ги подценявайте като възможност;

  • Изпробвайте максимум три аромата

Така ще можете да усетите истинските качества на новите парфюми. Повече от три биха размили усещанията и така няма да можете да направите правилен подбор;

  •  Сменете основните съставки

Ако до сега сте предпочитали флоралните аромати и вече ви идват прекалено сладникави то е време да промените настроението с дървесни или пък ориенталски. Изненадайте сетивата си и направете нещо различно, защото само така ще можете да разчупите оковите на тривиалното и познатото.

Парфюма е средство, оръжие, начин за себеизразяване и постигане на цели. От това какви са вашите зависи кой ще изберете.