Матраци НАНИ – луксозни матраци

Матраци НАНИ е добре познато име в сферата на производството на качествени български матраци с безупречна изработка и висока гаранция за качество. Ако сте от потребителите, които държат на лукса и търсят най-доброто за своя пълноценен сън, то луксозната серия матраци на НАНИ, определено ще ви заинтригува. С помощта на консултантите от онлайн магазин за матраци mattro.net ще ви дадем основни насоки и важни съвети при закупуването на луксозен двулицев матрак с цел максимално да направим избора по-лесен.

     Матрак Хавай е най-луксозното предложение на матраци НАНИ, който е перфектен избор за почитателите на меки матраци. В изработката на продукта, производителят залага на най-висококачествени материали като 7-зонова пяна, която разпределя тежестта равномерно, действа релаксиращо и същевременно доставя индивидуален комфорт на всяка част от тялото. Непружинният матрак впечатлява с височина 27 см и е перфектно допълнение към скандинавската визия на спалнята ви. Матрак Hawaii ще ви осигури сън като върху облак – толкова спокоен и отпускащ. За предпочитащите матраци с балансирана твърдост, матраци НАНИ включват в богатия си продуктов каталог матрак Bahama Memory Duo Lux – матрак, съчетаващ в себе си всички качества на добрият матрак. Освен модерната визия, моделът притежава уникален комфорт, благодарение на перфектната композиция от материали като мемори пяна и еластична пяна, които едновременно поддържат тялото в правилна позиция, но и му позволяват да релаксира на 100%. Най-хубавото обаче е, че при двойните размери имате възможност да избирате между четири варианта за твърдост чрез разместване на двете независими ядра. Ергономичният матрак е с височина 28 см и ще зарадва всички, търсещи по-висок модел. Друг непружинен матрак от каталога на матраци НАНИ е двулицев матрак Lago Memory, който е разработен по най-модерните и иновативни технологии. Този модел е подходящ, ако търсите средно твърд матрак, който да дава отлична опора на тялото. От двете страни усещането е различно, а многопластовото ядро съдържа мемори пяна, високоеластична пяна и пенополиуретанова пяна. Регистриран като Полезен модел, матрак Лаго е матрак с 26 см височина, подходящ за всички без значение от възрастта, теглото, ръста или предпочитаната поза за сън.

     Един от най-популярните модели без съмнение е матрак Sirena Fresh Memory, който също е ортопедичен модел с ниво на твърдост среден към твърд. Ядрото отново е непружинно, като е съставено от Hight Elastic Foam и Memory Foam – термоактивна пяна. Еластичната пяна дава перфектна ортопедична опора на тялото, а благодарение на мемори пяната може да се отпуснете и да почивате активно. Матрак Сирена Фреш Мемори е ергономичен модел, който издържа до 140 кг, което го прави подходящ и за по-тежки хора. Друг матрак, който се радва на голям интерес сред потребителите е матрак Сирена Мемори, предлагащ средна степен на твърдост. Моделът е един от най-успешните модели на матраци НАНИ, разработен преди повече от 15 години. Освен качественото ядро от еластична пяна и добавени слоеве мемори пяна, матракът се отличава с дамаска от антибактериални сребърни йони, а капсулите Алое Вера създават приятен спа ефект. Неслучайно моделът е награден със златен медал за комфорт и иновации.

Ако сте избрали да инвестирате в продукт на Матраци НАНИ, можем само да ви поздравим за отличния избор. С покупка на модел с марка НАНИ, вие си гарантирате дълги години спокоен и здравословен сън, защото всички модели са защитени срещу акари, бактерии и алергии. Не забравяйте, че при покупката на нов матрак е важно да се водите само и единствено според вашите лични предпочитания за комфорт и твърдост. Ако все пак имате колебания, може да се свържете с консултантите на онлайн магазин mattro.net, които ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви окажат съдействие при този важен избор. Помнете, че инвестицията в качествен матрак е най-добрата инвестиция, която ще ви гарантира по-добро здравословно състояние, повече енергичност и сутрини без болки.