Мехлеми за бързо облекчаване на болки от травми и хронични проблеми по опорно-двигателната система

болки

Болките в тялото от физическо натоварване, травми, хронични заболявания са особено неприятни. Успокояването на възпалението е наложително, тъй като то е причина да дискомфорта, който изпитваме. Грижата за тялото и намаляване на напрежението в мускулите и ставите намира много добра ефективност от прилагане на мехлеми, които са предназначени за ставни болки. Мехлемите са комбинация от билкови екстракти, които имат изключително благоприятно въздействие върху невралгии, навяхвания травми, физическо натоварване. Именно поради това много лекари ги препоръчват като средство, което много бързо успокоява засегнатите зони и трайно намалява болката.

Видове мехлеми за стави

Днес ще ви препоръчаме два мехлема, които изцяло произведени от натурални съставки. Специфичното при тези продукти е това, че те са много ефективни, тъй като формулата, от която са произведени е насочена именно към конкретните типове ставни проблеми. С болка няма как да живеете, което налага да се подходи изключително отговорно и да приложите мехлеми за ставни болки, които ще се окажат вашето решение за свобода при движение.

Мехлемите са абсолютно безопасни и са препоръчителни при:

  • Травми, причинени от падане, удар;
  • Различни видове невралгии;
  • Навяхвания и изкълчвания;
  • За намаляване на болката от ревматични заболявания;
  • При артрит;
  • За намаляване на дискомфорта от мускулна треска при спорт или висок интензитет и физически усилия при работа.

Ако искате да намалите силата на болката и дори да забравите, че такава съществува можете да приложите мехлемите за ставни болки на натурална козметика BenePura.

Мехлем за травми АртоХит 1 и мехлем за болки АртоХит 2 са предложенията, които представяме днес. Както споменахме това да две удивителни формули, които ще решат проблемите ви със схващания, травми и болки, които затрудняват движението ви. Невероятната и удивителна ефективност от тези мехлеми се дължи на концентрацията от билки и масла, които гарантират намаляване на възпалението и успокояването на болката.

  • АртоХит 1
спортни травми

Мехлема е изключително благоприятно средство за успокояването на болките, които са причинени от травми. Разтегнати сухожилия, наранявания, травми както и всякакъв вид допълнителна грижа е гарантирана с успешната формула на мехлема, който съдържа джинджифил, арника, блатен тъжник и лавандула. Сами по себе си тези съставки са удивителни и наистина оказват благоприятно въздействие върху възпалителните процеси. За хората, които страдат от ревматичен артрит и остеоартрит джинджифила е една от най-добрите съставки, които с леко загряващия си ефект действа анти възпалително. Арниката има силно обезболяващо действие, а освен това премахва почти след първото нанасяне и всякакъв вид синини. Наричат блатния тъжник природния аспирин, който засилва обезболяващото действие върху засегнатия участък. А лавандулата е след най-универсалните билки, които освен нежния си приятен аромат реагира противовъзпалително върху всякакви процеси в организма. Действа успокояващо и възстановяващо. Приложима е при всякакви видове кожни проблеми;

  • АртоХит 2

Още едно мощно средство в борбата с болката. Този мехлем е предназначен да атакува възпалителни процеси в сухожилията и ставите. Хроничните заболявания на опорно-двигателната система могат да бъдат невероятно болезнени и да са причина за невъзможността ни да станем от леглото. артоХит 2 е продукт, който разполага с иновативна формула, която пряко атакува възпалителните процеси и точно така успява да намали дискомфорта и болките в ставите, сухожилията, костите. В основния състав на този мехлем а включени черен оман, коприва, пчелен восък, блатен тъжник. Със сигурност сте чували за невероятните качества на черния оман, който има регенериращо действие върху костите. Много хора претърпели счупвания на крайници го използват като средство за бързо възстановяване. Билката е известна още като зарасличе, което е показателно защо има място в мехлема, който осигурява облекчение и бързо възстановяване при различни хронични и причинени от травми проблеми с опорно-двигателната система.

Продуктите са невероятно добри и гарантират бързо облекчение. Не се подавайте на болката, а решете проблема още сега с мехлемите за ставни болки от BenePura.